Kaymakam Önder Çengel’in 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Mesajı

Genel - 31 Temmuz 2024 16:43

Sandıklı içe kaymakamı Önder Çengel’in 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Önder Çengel yayınladığı mesajda;

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin bağımsızlık ve demokrasi uğruna nasıl bir araya geldiğini ve vatan sevgisinin ne kadar güçlü olduğunu gösteren önemli bir gündür. Bu anlamlı gün, vatanımızın bütünlüğüne ve demokrasimize kast eden hain darbe girişimine karşı milletimizin destansı direnişini ve birlik ruhunu simgeler.

Bugün, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onların cesareti ve fedakarlığı sayesinde özgürlüğümüzü ve demokrasimizi koruyarak geleceğe emin adımlarla yürüyebiliyoruz. 15 Temmuz, sadece bir direnişin değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü tezahürlerinden biridir. Bu bilinçle, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlamını unutmadan, geleceğe umutla bakıyoruz. Her bir ferdimizin, ülkemizin aydınlık yarınları için çalışması ve demokrasimizin güçlenmesi için çaba göstermesi en büyük temennimizdir. Bu vesileyle, tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, birlik ve beraberlik içinde günler diliyorum.” Dedi.

BENZER HABERLER